Stiinta & Tehnologie

Z610 - eleganta si stil de la Sony Ericsson

Sony Ericsson a anunţat oficial noul telefon Z610. Z610 este un telefon 3G cu un design de excepţie. Panoul frontal este punctul forte al acestui terminal, care trece neobservat atunci cand telefonul nu este utilizat.

Este construit cu tehnologia OLED , care se îmbină cu suprafaţa de tip oglindă arătandu-şi adevărata strălucire atunci cand suntem apelaţi sau primim un SMS, display-ul iluminandu-se, dand impresia că informaţiile privind identitatea apelantului apar ca o hologramă chiar pe suprafaţa telefonului.

Telefonul în sine dispune de o dotare standard clasică: sunete polifonice/Mp3/AAC, posibilitatea de a utiliza wallpaper-uri animate, are funcţii 3G, iar conectivitatea se face prin Bluetooth şi chiar printr-un port USB versiunea 2.0. Ecranul TFT, de 256K culori, are o mărime de 2`` şi poate afişa 176x220 pixeli. Camera este de 2 megapixeli, obţinandu-se astfel fotografii excelente la rezoluţie maximă de 1600x1200 pixeli. Sony Ericsson Z610 suportă Memory Stick Micro (M2), aşa că puteţi stoca o mulţime de fotografii, videoclipuri şi fişiere Mp3.

Memoria poate fi extinsă pană la 1 GB, care reprezintă echivalentul a aproximativ 2.500 de imagini la o calitate maximă. Terminalul are o autonomie de pană la 400 de ore în regim stand-by şi 7 ore de vorbire .

Pe langă designul atrăgător, Z610 este echipat cu un număr impresionant de funcţii. Aplicaţia Picture Blog permite utilizatorului să împartă fotografii cu prietenii şi familia prin intermediul unui "blogsite" online, la doar cateva click-uri depărtare. Pur şi simplu faceţi o fotografie şi încărcaţi imaginile direct pe site-ul dumneavoastră. Z610 va fi disponibil în trei variante de culori: Luster Black, Rose Pink si Airy Blue.

"Designul unic al telefonului Z610 este inspirit de natură. Aspectul de oglindă şi ecranul ascuns, folosite de noi pentru prima dată în proiectarea unui telefon, redau senzaţia unui ocean calm. Tehnologia OLED ne-a permis să realizăm un ecran care nu perturbă cu nimic aspectul seducător şi reflexele suprafeţei frontale ale telefonului. Şi avand în vedere că Z610 este un telefon înalt-funcţional, designul trebuie să vină în întampinarea acestei nevoi zilnice de a comunica", a declarat Eiji Shintani, Art Director în cadrul Centrului de Creaţie al Sony Ericsson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea