Stiinta & Tehnologie

#logare yahoo # logare facebook # logare google # cont yahoo

Schimbarea pe care o face Yahoo!

Yahoo anunta schimbari care vor avea un impact considerabil asupra tuturor utilizatorilor Facebook si Google+. Compania americana intentioneaza sa renunte la sistemul de logare prin intermediul conturilor celor doua retele de socializare.

Marissa Mayer, CEO al Yahoo, si-a propus sa schimbe fata companiei in fruntea careia se afla, desi aceasta decizie ar putea sa nu fie pe placul utilizatorilor platformei.

In acest sens, Yahoo planuieste ca, in viitorul apropiat, sa nu mai permita utilizatorilor sai sa foloseasca serviciile pe care le pune la dispozitia lor doar printr-o simpla logare prin intermediul conturilor de Google sau Facebook.

Noua politica va demara cu "Yahoo Sports Tourney Pick 'Em", o aplicatie de "fantasy college football". In viitorul apropiat, aceasta nu va mai include posibilitatea de logare prin cele doua platforme mai sus mentionate.

Foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea