Stiinta & Tehnologie

#card #camera foto #procesor #lansare #smartphone # display #Xperia Z #memorie RAM

Xperia Z va fi lansat in martie in Europa

Sony Xperia Z, smartphone-ul dotat cu una dintre cele mai rapide camere foto din lume, ar putea fi lansat pe piata din Europa in luna martie, conform ndtv.com. Dispozitivul, care este deja disponibil pe piata din Japonia, este dotat cu perfomanta camera foto de 13 megapixeli, cu senzor Exynos RS.

Setat in modul "rafala", telefonul poate captura nu mai putin 999 de cadre in 68 de secunde. Dispozitivul are parte de un ecran tactil LCD TFT cu diagonala de 5 inci, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si tehnologie Mobile Bravia Engine 2, cu ajutorul careia imaginile de pe display par mult mai clare si mai luminoase.

Sony Xperia Z are parte de un puternic procesor Snapdragon S4 Pro cu frecventa de 1,5 Ghz, 2 GB de memorie RAM si un spatiu de stocare de 16 GB. Cu ajutorul slotului de card microSD, capacitatea de stocare poate fi extinsa la 32 GB. In plus, smartphone-ul este certificat IP55 si IP57, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa si la praf.

Sursa foto: pocket-lint.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea