Stiinta & Tehnologie

#Windows Phone 8 #windows phone #lansare windows phone 8

Windows Phone 8 va fi lansat in luna noiembrie

Surse din interiorul Microsoft au dezvaluit ca lansarea noului sistem de operare mobil Windows Phone 8 nu va fi simultana cu cea a Windows 8, in 26 octombrie. WP8 va fi lansat cel mai devreme in luna noiembrie.

Microsoft nu a anuntat pana acum nimic oficial, insa programarea interna a companiei vizeaza lansarea Windows Phone 8 abia in luna noiembrie. Noul sistem de operare nu va putea fi instalat pe telefoanele Windows Phone comercializate in prezent, doar pe o noua generatie de telefoane.

Cei care detin deja un telefon cu sistemul de operare Microsoft vor fi nevoiti sa se multumeasca cu update-ul Windows Phone 7.8, ce include o parte importanta din functionalitatea WP8, potrivit PhoneArena.com.

Planul de lansari Microsoft include si o data pentru noua suita de programe Microsoft Office 2013. Acestea vor fi lansate pe PC, tableta si probabil si pe smartphone in luna februarie 2013.

Sursa foto: Anandtech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea