Stiinta & Tehnologie

#smartphone #lansare #windows #mobile #windows phone 7

Windows Phone 7.8 va fi lansat abia in 2013

Update-ul promis de Microsoft pentru utilizatorii de telefoane WP mai vechi soseste anul viitor. Windows Phone 7.8 va fi lansat abia in 2013 pe "cat mai multe telefoane".

Windows Phone 7.8 include cateva elemente importante preluate din Windows Phone 8 care sunt compatibile cu telefoanele ce ruleaza in prezent Windows Phone 7.5.

Deocamdata, Microsoft nu a dat niciun detaliu cu privire la telefoane care vor primi sau nu vor primi noul update Windows Phone, care este asteptat de mai multe luni.

Smartphone-urile WP vor primi insa si aplicatii noi odata cu update-ul la Windows Phone 7.8. Microsoft a anuntat ca jocurile Angry Birds Space si Angry Birds Star Wars vor deveni in curand disponibile.

Terry Myerson, vice-presedinte Microsoft, sustine ca noul sistem de operare i-a transformat smartphone-ul Nokia Lumia 900 intr-un "telefon complet nou", astfel ca asteptarea prelungita ar putea fi rasplatita din plin in 2013.

Sursa foto: Intomobile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea