Stiinta & Tehnologie

#windows marketplace #myphone #windows mobile 6.5 #microsoft

Windows Mobile 6.5 anuntat oficial

In cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 , Steve Balmmer, CEO-ul Microsoft, a anuntat lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare Windows pentru mobile.

Asa cum era de asteptat, noua versiune vine cu update-uri minore, dar totusi binevenite. Terminalele care vor rula sistemul de operare windows mobile 6.5 se vor lansa dupa jumatatea anului 2009.

La ce s-a lucrat

Windows Mobile versiunea 6.5 vine cu imbunatatiri ale interfetei de utilizator, noi caracteristici si un sistem de navigare pe internet mai usor. Aceste modificari pentru internet au fost aplicate browser-ului proprietar Microsoft, Internet Explorer.

Telefoanele mobile care vor rula in viitor aceasta noua versiunea a sistemului de operare Microsoft vor beneficia si de cele doua servicii noi dezvoltate de compania americana, adica My Phone si windows marketplace pentru mobile.

Despre My Phone si Windows Marketplace

Microsoft MyPhone este un serviciu care permite utilizatorului sa sincronizeze rapid mesajele text scurte (SMS) sau lungi (MMS), fotografiile, videoclipurile sau contactele de pe telefonul mobil cu un cont de internet creat anterior.

Pe de alta parte Windows Marketplace va permite descarcarea pe telefonul mobil sau pe computerul personal a diferitelor aplicatii. Rivali ca Apple au deja acest de serviciu in portofoliul personal, magazinul online App Store, iar Google  detine Android Market.

Prezentarea oficiala a Windows Mobile 6.5

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea