Stiinta & Tehnologie

WildCharge, incarcator fara fir pentru BlackBerry

WildCharge Inc, o companie nord americana a anuntat lansarea unei noi serii de incarcatoare pentru dispozitivele mobile.

Noile aparate numite WildCharge sunt destinate special smartphone-urilor BlackBerry.

Carcasa protectiva

Sistemiul pe care WildCharge il aplica este destul de simplu. Smartphone-ul va fi imbracat intr-o carcasa protectoare confectionata dintr-un gel special care are incorporata tehnologa wire-free power.

Incarcatorul realizat de WildCharge are doua functii, acela de a proteja dispozitivul mobil de zgarieturi sau socul produs de impactul cu pamantul atunci cand acesta cade pe jos, iar plasat pe o suprafata speciala, BlackBerry-ul se va incarca.

"Tehnologia WildCharge este mai mult decat o simpla solutie de a incarca bateria unui dispozitiv mobil , este un lucru revolutionar care in curand va inlocui incarcatoarele normale sau adaptorii", a declarat Dennis Grant, CEO-ul WildCharge.

Probleme de compatibilitate

Singura problema pe care utilizatorii de BlackBerry o pot avea este compatibilitatea. In prezent dispozitivul se potriveste doar cu modelele de smartphone-uri BlackBerry Curve si BlackBerry Pearl.

Nu se stie daca modelele noi de BlackBerry, Bold, Storm sau Pearl Flip 8220 vor fi compatibile. Totusi, din aceasta saptamana, WildCharge a inceput sa fie livrat in magazinele din America si costa 89,99 dolari americani. In prezent nu se stie cand acest aparat va fi importat si in Europa si ulterior in Romania.

"In viitorul apropiat ne asteptam ca tehnologia aplicata de noi sa ofere o solutie economica si ecologica utilizatorilor, prin reducerea consumului de curent", a mai declarat Dennis Grant.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea