Stiinta & Tehnologie

#vtm #auto gpl #poiana brasov

VTM in Poiana Brasov

Ultima etapa a campionatului national de viteza in coasta a avut nume mari printre sustinatori: Opel Romania si MonteazaGPL.ro au fost sponsorii acestui final de campionat care sa desfasurat pe drumul Poianei – unul dintre cele mai indragite trasee montane in randul automobilistilor.

Vremea a intretinut adrenalina datorita alternantei intre ploaie si soare multi dintre concurenti alegand gresit cauciucurile de concurs. Pentru iubitorii acestui sport au fost doua zile de vis in care au putut savura momente extraordinare alaturi de sportivii preferati.

Micile detalii de organizarea au ridicat valoarea concursului la o etapa de campionat European, de la pozitionarea parcului de service, interventia pe traseu, siguranta pentru spectatori si pana la respectarea programului de concurs, toate acestea fiind legate de experienta in organizarea raliurilor a D-lui Mihai Leu si tenacitatea D-lui Bella Stoica care impreuna si-au pus amprenta pe organizarea aceastei curse.

Trofeul Opel a fost castigat de Lucian Radut iar locurile 2 si 3 au fost ocupate de catre Cornel Gardean si Adi Iliescu. Dupa aceasta cursa a fost anuntat si campionul national la viteza in coasta in persoana lui Bogdan Cuzma, cel care dupa toate etapele a acumulat cele mai multe puncte, este in acest moment liderul national al acestei competitii. Bulgarul Hristo Manolov aflat la prima participare la Poiana Brasov, a terminat pe pozitia 4 in Trofeul Opel iar croatul Itsvan Kavecz unul dintre favoriti la titlu si multiplu campion in campionatul Croatiei a facut o greseala in prima mansa iesind in decor.

Ferencz Atila fostul campion de Rally Raid-uri, a participat ca spectator dar si ca sponsor oficial prin compania pe care o conduce: F-ATI Auto GPL numarul 1 in montajul instalatiilor auto de gaz din judetul Brasov si unul dintre pionierii acestui domeniu in Romania. 

 

 

Despre AGR Autogas Group

Monteaza GPL te ajuta sa economiseti bani circuland cu masina. Programeaza-te la montaj pentru o instalatie GPL dedicata pentru masina ta si vei economisi pana la 50% din banii pentru combustibil.
Instalatia GPL este o solutie ideala folosita in toata Europa pentru reducerea noxelor dar si pentru pretul scazut al acestui combustibil.
Detalii despre instalatia GPL potrivita pentru masina ta poti afla direct de la inginerii AGR Autogas Group, apeland numarul de relatii clienti 0733 733 200. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea