Stiinta & Tehnologie

#dacia logan #dacia #dacia duster #renault

"Vrem ca Renault sa fie mai latin, Dacia mai nordica, mai germanica."

Seful de design al Grupului Renault, Laurens van den Acker, a explicat, la Salonul Auto de la Geneva, ca identitatea Daciei se va indeparta de cea a Renault in urmatorii ani, mizand pe "onestitatea germana".

Chiar daca Dacia nu a prezentat niciun model nou la salonul auto din Elvetia, seful de design al Grupului Renault a dat detalii despre viitoare orientare a brandului.

Vrem ca Renault sa fie mai latin, Dacia mai nordica, mai germanica. Renault senzual, Dacia robusta, Renault mai emotional, Dacia mai rationala. Astfel putem obtine o complementaritate placuta, cu doua marci care nu se canibalizeaza, ci atrag noi clienti. (…) Primul Logan a fost desenat foarte utilitarist. A fost o masina onesta, dar uneori onest poate insemna banal. Si Volkswagen e onest, dar e vorba de un alt tip de calitate”, a spus van den Acker, citat de 0-100.ro.

Oficialul Renault a laudat Dacia Duster si a spus ca noul Logan va oferi mai multa calitate clientilor.

“Duster este cea mai buna Dacia creata vreodata. Mi se pare un model iconic, e un vehicul puternic. Nu este un vehicul cumparat pentru pret ci pentru ca oamenilor le place cum arata. Pentru mine a fost un bun punct de plecare, asa ca noul Logan va fi mai degraba inspirat de Duster decat de Logan-ul anterior”, a explicat Laurens van den Acker.

Designul "utilitarist" al Dacia Logan va fi inlocuit, fara ca acest lucru sa duca la cresterea pretului.

“Cred ca Logan a fost desenat foarte utilitarist si eu cred ca oamenii l-au cumparat in principal pentru pretul sau, pentru spatiu si pentru ca este o masina noua. Cred ca trebuie sa-l facem mai dezirabil. Nu vreau ca oamenii sa se simta rusinati ca sofeaza un Logan. Trebuie sa fie o experienta pozitiva. Masina iti va da o noua perceptie asupra calitatii. Si interiorul va reprezenta un salt”, a mai spus oficialul Renault.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea