Stiinta & Tehnologie

#wordpress #gazduire #blog

Vrei sa-ti deschizi un blog? Iata de ce sa alegi un serviciu de gazduire Wordpress!

Indiferent ce tip de afacere detii, un blog te poate ajuta sa ajungi la mai multi clienti. Daca vei adauga continut in mod constant pe acesta, traficul organic va creste si vor afla mai multe persoane despre ceea ce faci. In plus, vei putea strange o lista de abonati, pe care sa o tii mereu la curent cu cele mai noi informatii si oferte. Insa, inainte de a deschide un blog, este important sa alegi un serviciu de gazduire Wordpress. Iata de ce sa apelezi la aceasta solutie!

Ce este WordPress?

Wordpress este un software de tip open-source gratuit si una dintre cele mai populare platforme de continut online din lume! Datorita faptului ca dispune de un grad ridicat de flexibilitate si este foarte usor de utilizat, din ce in ce mai multe persoane aleg sa mearga pe aceasta varianta. Totusi, este o platforma care are cerinte solicitante, motiv pentru care serviciile de hosting obisnuite nu fac fata intotdeauna.

Prin ce se deosebeste gazduirea Wordpress?

In general, companiile de hosting pun la dispozitie oferte de gazduire care includ instalarea Wordpress printr-un singur click. De asemenea, acest CMS nu necesita o versiune avansata de PHP sau MySQL si poate fi sustinut si prin intermediul gazduirii de tip shared.

Cu toate acestea, daca iti doresti ca blogul tau sa beneficieze de o viteza de incarcare buna si sa previi anumite erori, este necesar un serviciu de gazduire Wordpress. Serverele unui astfel de hosting sunt special optimizate pentru platforma si vor face experienta fiecarui vizitator mai placuta.

Viteza de incarcare va fi imbunatatita

Unul dintre cele mai mari avantaje ale gazduirii Wordpress este faptul ca serverele utilizeaza LiteSpeed. Din acest motiv, viteza de incarcare poate fi chiar si de 6 ori mai rapida, iar performanta PHP creste cu pana la 55%. Vei avea parte si de mai multe resurse (CPU, I/O, numar de procese) comparativ cu un plan de gazduire clasic. Poti instala si pluginul LiteSpeedCache, deoarece acesta creeaza o versiune statica pentru fiecare pagina si o livreaza vizitatorului. Drept urmare, imaginile se vor incarca intr-un timp mai scurt. Asigura-te ca alegi un server de gazduire Wordpress din Romania, deoarece si locatia poate avea legatura cu viteza.

Ai parte de un alt nivel de securitate

Site-ul tau ramane monitorizat in permanenta, iar firewall-ul va bloca toate atacurile de la persoanele rau intentionate. De altfel, daca vei colabora cu o companie premium, vei avea parte si de backup automat. De preferat ar fi ca acesta sa fie efectuat zilnic, pentru a te ajuta sa iti recuperezi informatiile, in cazul in care vor fi sterse sau modificate. Nu in ultimul rand, orienteaza-te catre un abonament care iti ofera protectie de tip DDoS pentru a opri si volumele enorme de trafic fals, directionate in scopul supraincarcarii website-ului.

Pentru a te asigura ca platesti pentru cele mai bune servicii de gazduire WordPress, asigura-te ca ti se garanteaza un uptime de 99,99%, dar si ca software-ul tau va primi update de fiecare data cand apare o versiune noua. Anumite firme ofera si certificat de tip SSL gratuit. Acest document electronic autentifica identitatea website-ului si cripteaza datele transmise intre browser-ul web al vizitatorului si server.

Esti gata sa-ti deschizi blogul?

Daca vrei sa-ti vinzi mai usor produsele si serviciile, un blog reprezinta una dintre cele mai eficiente metode pentru a ajunge la potentialii clienti. In cazul in care decizi sa-l construiesti pe Wordpress, va fi insa nevoie de un server optimizat pentru cerintele acestei platforme. Alege unul dintre pachetele de gazduire Wordpress de la THC si vei avea parte de stocare full SSD si trafic necontorizat la un pret accesibil!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea