Stiinta & Tehnologie

#ateneu #volvo xc60 #romania #detalii #preturi #lansare

Volvo XC60 este disponibil si in Romania

Noul model Volvo XC60 este disponibil si in Romania,prin importatorul oficial al marcii in tara noastra si urmeaza sa fie lansat in fata Ateneului Roman pe data de 7 noiembrie.

“XC60 este combinatia intre doua stiluri auto - o caroserie atletica cu garda la sol inalta si roti mari, dar si linii fine, sportive, specifice unui coupe. Daca astazi imi spuneti ca puteti recunoaste un Volvo de la o suta de metri, pot sa va spun ca XC60 emana spiritul Volvo de la o distanta de cel putin de doua ori mai mare”, spunea seful Departamentului de proiectare de la Volvo despre noua creatie a constructorului suedez.

Fiind un Volvo, XC60 are parte de tot ce-i mai sofisticat la capitolul siguranta: City Safety, o tehnologie unica in lume, face ca acesta sa fie cel mai sigur Volvo construit vreodata. In cazul in care masina urmeaza sa intre in coliziune cu autovehiculul din fata si soferul nu reactioneaza, sistemul franeaza automat.

Pentru noul XC60 sunt disponibile trei variante de motorizare dintre care doua diesel si una pe benzina. Motorizarea pe benzina T6 cu turbocompresor dezvolta o putere de 285 CP iar versiunea diesel de 2.4 litri D5 cu turbocompresor este disponibila cu 185 CP sau cu 163 CP. Toate motorizarile dispun de tractiune integrala.

Variantele de echipare disponibile pentru acest model sunt: Base, Kinetic, Momentum si Summum. 

Pretul modelului pentru piata romaneasca este cuprins intre 33.558 euro cu TVA si 46.565 euro cu TVA.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea