Stiinta & Tehnologie

#romania #v70 #volvo

Volvo V70 in Romania

Noul Volvo V70 a fost introdus in oferta dealerilor din Romania, la 1 an dupa ce precedenta generatie a estate -ului se epuizase. Directorul de marketing al Forum Auto, Raluca Radulescu a declarat ca V70 a lipsit tot acest timp din Romania “ pentru ca potentialul de piata pe acest segment era restrans; dupa un an insa am reconsiderat pozitia avand in vedere potentialul in crestere al segmentului estate”.

Un alt motiv pentru care break-ul V70 se afla deja in showroom-uri este ca modelul crossover XC70 care foloseste aceeasi platforma (si aceeasi gama de motorizari) a fost bine primit de piata autohtona. “Prin gama V incercam sa oferim o alternativa buna de estate in gama premium”, declara Raluca Radulescu.

Volvo V70 concureaza intr-un segment de break-uri de superclasa alaturi de Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring sau Mercedes E Classe Estate. Volvo V70 este comercializat in Romania de la preturi incepand cu 27.900 fara taxe, iar targetul importatorului Forum Auto pentru 2008 este de 10 unitati.

Volvo V70 nu va fi lansat printr-un eveniment special in Romania, el este deja prezent in showroomuri si a fost lansat intrernational odata cu XC70. Masina se bucura de un adevarat success pe pietele din Nordul Europei si pe cea din Marea Britanie.

Reaparitia Volvo V70 in showroom-urile din Romania certifica faptul ca piata autohtona incepe sa aiba potential in segmentul estate.automobile din State, sa accelereze schimbarea catre masini mai mici.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea