Stiinta & Tehnologie

#audi a3 #mercedes s-class #bmw 3 #volvo s60

Volvo S60 in imagini oficiale

Cei de la Volvo au dezvaluit primele imagini oficiale cu noul model S60 care se va lansa probabil in 2011.

Fotografiile au fost facute publice inainte prezentarii care trebuuie sa aiba loc in salonul de auto de la Geneva din martie 2010.

De la concept la realitate

Conceptul Volvo S60 a fost prezentat pentru prima data publicului in cadrul salonului auto de la Detroit. Reprezentantii companiei producatoare declara despre noul model ca este de fapt cel mai sportiv si dinamic Volvo de pana acum.

Totodata, noua masina va fi un rival direct pentru Audi A4, BMW seria 3 si Mercedes-Benz C-Class. Desi reprezentantii Volvo au fost rezervati in a da detalii despre masina, se stie faptul ca S60 este echipat cu tehnologia Pedestrian Detection, o functie care poate detecta pietonii in fata masinii si activeaza automat franele masinii.

Totusi, Dan Johnston, purtatorul de cuvant Volvo in America de Nord a declarat ca functia Pedestrian Detection ar putea fi inclusa in pachetul de optionale, iar echiparea masinii cu aceasta tehnologie va ramana alegerea clientului.

Aspect placut


Ca aspect, noul Volvo S60 este mai lat si are un design "provocator". Mai mult, modelul are faruri rotunjite, iar capota prezinta cute pronuntate. Masina va intra in productie incepand cu 2010 la fabrica Gent din Belgia.

Dan Johnston a mai declarat ca noul model va fi distribuit catre dealerii americani la sfarsitul verii lui 2010. Acesta a mai spus ca pretul lui Volvo S60 se va ridica in jur de 31.000 USD (aproximativ 21.000 euro), iar daca masina trebuie transportata, clientul va plati in plus 825 USD, taxa de transport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea