Stiinta & Tehnologie

Volkswagen scoate un model low-cost

Conform Mediafax, un membru al Consiliului de Administratie al Volkswagen pe probleme de dezvoltare - Ulrich Hackenberg - a declarat ca producatorul german va demara productia unui model low cost la uzina VW din Kaluga (Rusia), acesta urmand sa apara pe piata peste un an si jumatate.

Noul model low-cost al celor de la Volkswagen a fost surprins la teste in nordul Peninsulei Scandinave. Germanii intentioneaza astfel sa realizeze un model ce poate concura pe acelasi segment de pret cu Dacia Logan, Lada si Accent.

Presa rusa afirma faptul ca jumatate din masinile produse la Kaluga vor avea un pret maxim de 10.000 de euro in conditiile in care anual se vor produce in jur de 150.000 de exemplare. Se tinteste astfel cota de piata detinuta de masinile cu un pret cuprins intre 10.000 – 12.000 euro, ce castiga tot mai multi adepti in tarile estice.

Volkswagen LoganNoul model, al carui nume nu este inca cunoscut, va fi construit pe aceeasi platforma tehnica cu modelul Polo. Cehii care au facut publice fotografiile afirma ca in acest pret noul model va dispune si de un plafon panoramic si dotari mult mia bine definite pentru o masina din segmentul sau.

Volkswagen a inceput productia la fabrica din Kaluga la sfarsitul anului trecut, iar acest an vor iesi de pe liniile de productie vor iesi aproximativ 65.000 de Volkswagen si Skoda. O a doua va fi deschisa anul viitor crescand astfel numarul de masini produse la 150.000 de exemplare.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea