Stiinta & Tehnologie

#pret de vanzare #volkswagen #golf 7 #vw golf variant

Volkswagen a dezvaluit pretul de pornire pentru noul Golf VII Variant

Volkswagen a anuntat oficial ca noul Golf Variant va avea un pret de pornire in Germania de 18.950 euro, fiind un pret mai mare in medie cu 1.000 de euro decat cel al variantei Hatchback. Pentru acesti bani primesti versiunea Trendline cu motor de 1.2 litri TSI cu 85 CP.

Un alt motor turbo pe benzina de 1.4 litri cu injectie directa este oferit in variante de 90 CP, 105 CP, 122 CP si 140 CP. Pe partea diesel avem un motor de 1.6 litri EA288 cu 105 CP, 110 CP sau 150 CP.

Golf Variant BlueMotion pe motorina dezvolta 110 CP si vine cu o transmisie manuala in sase trepte. In cazul acestei variante consumul va fi de doar 3.3 litri/100 km si noxe CO2 emise de numai 87 g/km. Transmisiile pot fi cu cinci sau sase trepte de viteza, dar si de tip DSG cu ambreiaj dublu.

Vehiculul este bazat pe Golf VII Hatchback si este cu 105 kg mai usor decat mai vechiul Golf VI Variant. Portbagajul, comparat cu cel al predecesorului sau, a crescut de la o capacitate de incarcare de 505 litri la 605 litri cu scaunele ridicate, iar la rabatarea scaunelor din spate va oferi un spatiu de 1.620 litri (de la 1.425 litri cat avea generatia anterioara).

Echiparea standard include sapte airbaguri, sistem stop/start, sistem de control al stabilitatii, ecran tactil TFT de cinci inci si aer conditionat. Optionalele vin cu sisteme precum asistare la condus, controlul distantei in mers, recunoasterea semnelor din trafic, mentinerea benzii de mers si asistenta la parcare.

Sursa foto: de.volkswagen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea