Stiinta & Tehnologie

Volkswagen Golf R36

Ca si versiunea mai mica R32, noua versiune o sa dispuna de tractiunea integrala 4Mottion.

Volkswagen Golf R32 dispune de un motor de 3.2 litri V6 ce dezvolta 250 CP si o cutie automata de tip DSG cu 6 rapoarte si dublu-ambreiaj. Acceleratia de la 0 – 100 km/h se realizeaza in 6.2 secunde si ajunge la o viteza de top de 250 km/h.

Noul Golf R36 dispune de o motorizare mai mare de 3.6 litri V6 ce si-a facut debutul pe ultimul model Passat si va pune la dispozitia soferului aproximativ 300 CP. Modelul este creat pe platforma lui R32 insa cresterea performantelor atrage dupa sine si imbunatatirea catorva componente. Printre cele mai importante modificari amintim imbunatatirea sistemului de franare, a suspensiei si a sistemului de racire a motorului.

Acceleratie de la 0 – 100 km/h se realizeaza in aproximativ 6 secunde insa viteza de top va fi limitata electronic la 250 km/h.

Este o masina agila, foarte placuta la condus, cu un grad ridicat de sportivitate si confort dar pentru care trebuie sa scoateti din buzunar o suma frumusica situata in jurul valorii de 45.000 $.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea