Stiinta & Tehnologie

#oferta #vodafone #abonament

Vodafone ofera clientilor existenti aceleasi abonamente ca clientilor noi

Vodafone a hotarat sa ofere clientilor fideli aceleasi facilitati de care beneficiau pana acum doar noii clienti.

Anuntul Vodafone a fost facut pe pagina oficiala de Twitter a companiei.

"De acum, la abonamentele Vodafone , si clientii existenti pot beneficia de oferta disponibila pentru clientii noi", suna anuntul care ii va bucura pe clientii existenti ai Vodafone.

Pana acum, clientii Vodafone nu puteau beneficia de ofertele speciale dedicate clientilor noi. Acestea ofereau adesea mai multe optiuni la abonament la un pret mai redus.

Gigantul telecom intentioneaza sa investeasca peste 500 de milioane de euro in urmatorii cinci ani, in Romania, o prioritate fiind si dezvoltarea de retele de internet rapid la sate , potrivit Capital.ro.

Presedintele Grupului Vodafone, Vittorio Colao, s-a intalnit cu reprezentantii guvernului, pe care i-au anuntat ca Vodafone urmeaza sa dezvolte in Romania o retea vasta de centre de operare tehnica a retelelor, prin care sa ofere asistenta tehnica si in retelele din alte state.

Compania Vodafone a fost amendata recent cu peste 28 milioane de euro, alaturi de Orange (34 milioane euro), pentru abuz de pozitie dominanta, dar hotararea poate fi contestata in instanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea