Stiinta & Tehnologie

Vodafone lanseaza telefoanele Mini Disney

Impreuna cu filiala iberica a companiei Walt Disney , operatorul de telefonie mobila a lansat pe piata spaniola modelul Vodafone Mini Disney D100, primul telefon din gama Vodafone Mini, destinata copiiilor, dar fabricata cu gandul la patrinti.

Acesta este primul telefon conceput pentru a satisface nevoile de comunicare si siguranta ale parintilor care doresc sa le puna copiiilor un telefon la dispozitie. Modelul s-a bucurat deja de succes pe piata italiana, aratand, inca odata, ca tot mai multi parinti doresc sa le ia copiiilor un telefon pentru a putea lua, in orice moment, legatura cu ei.

Potrivit unor studii facute in Spania, jumatate dintre copiii cu varsta intre 8 si 13 ani au deja un telefon mobil, iar 65% dintre parinti considera ca fiind un lucru benefic ca micutii sa aiba un celular in ghiozdan . Principalele motive invocate de acestia sunt sentimentul de siguranta dat de faptul ca cei mici pot sa-i sune oricand au nevoie de ceva si ca pot afla in orice moment unde sunt.

Prin optinunile pe care le ofera, telefonul Vodafone Mini Disney se adreseaza in special parintilor. In primul rand, le permite acestora sa controleze destinatarii SMS-urilor si a apelurilor formate de cei mici prin optiunea de blocare a apelurilor catre numerele ce nu se afla in agenda. In plus, copiii isi pot apela cu usurinta parintii prin apasarea unei singure taste. Un alt beneficiu oferit de noul model este acela ca nu permite accesul catre continuturile multimedia, si deci, a site-urilor interzise minorilor.

Producatorii au mers si mai departe cu masurile de precautie , realizand doua tipuri de tastaturi pentru telefon: cu 4 si cu 12 butoane. Astfel, in fuctie de varsta si de nevoile utilizatorului, parintii pot prefigura meniul telefonului si numerele care pot fi accesate, datorita unui PIN de securitate. De pilda, cei mai mici dintre utilizatori pot apela numai cele patu numere de telefon predeterminate de parinti pentru fiecare buton in parte.

Fara abonament, telefonul costa in jur de 90 de euro si le ofera micutilor posibilitatea de a-si schimba carcasele, avand de ales intre mai multe personaje din celebrele filme semnate de Walt Disney.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea