Stiinta & Tehnologie

#vodafone #roaming #internet mobil

Vodafone lanseaza abonamente noi de Internet pe mobil in roaming

Vodafone a lansat doua abonamente pentru internet movil in roaming mult mai avantajoase ca tarifele de pana acum.

Dupa ce reprezentantii Uniunii Europene au cerut reducerea tarifelor operatorilor de telefonie mobila pentru serviciile utilizate in interiorul spatiului european, Vodafone a lansat doua abonamente pentru internet mobil .

Vodafone lanseaza in 2 decembrie un abonament cu 500 de MB inclusi pentru trafic national si 500 MB inclusi pentru trafic in roaming si un altul cu 1GB de trafic inclus national si 1 GB de trafic in roaming, la pretul de 15,87 Euro fara TVA, respectiv 29,67 Euro fara TVA.

In oferta actuala, clientii Vodafone trebuie sa plateasca 5 euro pentru fiecare MB de trafic mobil, atunci cand calatoresc in UE.

Clientii care opteaza pentru noile pachete de Internet pe mobil national si in roaming beneficiaza de optiunile de notificare in roaming, pentru un control mai bun al costurilor atunci cand se afla in strainatate, potrivit mobilissimo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea