Stiinta & Tehnologie

#vodafone #facebook #sms #notificare facebook prin sms

Vodafone introduce un serviciu de notificare Facebook prin SMS

Clientii Vodafone Romania au parte de un nou serviciu. Cei care care folosesc populara retea de socializare Facebook au ocazia de a primi notificari gratuite prin SMS .

Prin aceste mesaje, cei care au cont pe Facebook pot sa urmeasca activitatea de pe contul personal, direct pe telefonul mobil.

De asemenea, ei pot sa fie activi pe Facebook postand comentarii sau trimitand pesaje, tot cu ajutorul telefonului mobil, prin trimiterea unui SMS catre numarul 3265 (FBOOK) Acest serviciu suplimentar este taxabil, iar tariful este de 0,05 euro credit/SMS pentru clientii Cartelei Vodafone si 0,06 euro/SMS pentru abonati. TVA-ul este inclus.

In cadrul retelei Vodafone utilizarea Facebook a crescut in ultimele sase luni cu peste 50 de procente.

De altfel, Vodafone nu este singurul jucator de pe piata de telefonie mobile din Romania care ofera acest serviciu. In urma cu aproape doua luni, reteaua de socializare Facebook si Cosmote au incheiat un parteneriat prin care utilizatorii pot primi notificari si isi pot actualiza statusul de pe telefonul mobil prin intermediul SMS-urilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea