Stiinta & Tehnologie

#vodafone #romania #telefonie mobile #optiune #europa #tarife

Vodafone extinde optiunea Vodafone Europa

Operatorul de telefonie mobila din Romania, , anunta extinderea optiunii europa , prin care clientii Vodafone "> Vodafone ">Vodafone , abonati si utilizatori ai Cartelei Vodafone, beneficiaza de tarife speciale pentru internationale catre tari europene.

Promotional, pe perioada verii, clientii Vodafone din Romania pot apela din tara orice destinatie europeana, numar fix sau mobil, la un tarif mai mic.

Din iulie

Incepand din 11 iulie si pana la 15 octombrie 2009, cu Vodafone Europa, abonatii Vodafone si clientii Vodafone Avantaj beneficiaza de tariful de 0,17 Euro / min (fara TVA) pentru apeluri efectuate din Romania catre orice retea fixa sau mobila din Europa.

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot apela orice destinatie europeana la tariful de 0,18 Euro / min (fara TVA). Costul lunar al optiunii Vodafone Europa este de 1,5 Euro (fara TVA). Optiunea Vodafone Europa poate fi activata prin apel gratuit la *147# sau la *222, precum si in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai.

Operatorul de telefonie mobila mai pune la dispozitia clientilor si optiunile International Intensiv si International Extensiv, prin care acestia beneficiaza de tarife avantajoase pentru apeluri in strainatate catre destinatii din toate regiunile lumii.

Prin activare

Prin urmare abonatii Vodafone si clientii Vodafone Avantaj dispun oferta de 0,35 Euro / min, pentru apelurile internationale catre retelele Vodafone si retelele mobile partenere, precum si catre toate retelele fixe europene si de 0,45 Euro / min pentru apeluri catre alte retele mobile europene.

Mai mult, utilizatorii Cartelei Vodafone vor plati 0,40 Euro / min, pentru apelurile internationale catre retelele Vodafone si retelele mobile partenere, precum si catre toate retelele fixe europene si 0,50 Euro / min pentru apeluri catre alte retele mobile europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea