Stiinta & Tehnologie

#android #vodafone # vodafone smart

Vodafone a lansat telefonul Vodafone Smart

Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a pus in vanzare pe 22 iunie noul smartphone Vodafone Smart , un telefon dotat cu sistem de operare Android 2.0.

Vodafone Smart are o camera foto de doi megapixeli, touchstreen capacitiv de 2,8 inci si card de memorie inclus, cu o capacitate de 2 GB. Telefonul ofera utilizatorilor conectivitate HSDPA, Bluetooth, WiFi si un modul GPS.

Bateria de 1200 mAh asigura utilizatorilor autonomie pentru browsing si acces la continutul multimedia, precum si folosirea sutelor de mii de aplicatii disponibile in Android Market . In plus, toti utilizatorii isi vor putea personaliza carcasa telefonului, alegand fie unul dintre modelele disponibile online, fie un design propriu, ce va fi imprimat in mai multe magazine Vodafone pe o carcasa suplimentara.

Telefonul este deja dipobibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si in magazinul online Vodafone.

Atat noii utilizatori Vodafone, cat si clientii existenti pot achizitiona noul Vodafone Smart la preturi pornind de la 0 Euro, in functie de tipul de contract, incheiat pe o perioada de doi ani.

Vodafone Smart este disponibil la un pret de 9 euro (TVA inclus) impreuna cu pachetul Vodafone Complet 500 si Internet pe mobil 500 MB, pentru 14,56 Euro / luna.

De asemenea, utilizatorii serviciilor prepaid pot achizitiona un pachet special, ce include telefonul Vodafone Smart, un SIM cartela vodafone si o cartela de reincarcare cu 10 euro credit, pentru 99 euro (TVA inclus). Cu acest credit, utilizatorii vor beneficia de extraoptiunea Smartphone, creata special pentru terminalul Vodafone Smart, ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 75 minute, SMS-uri nationale si apeluri internationale si 250 MB trafic de date, pentru 7 euro credit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea