Stiinta & Tehnologie

Vivendi lanseaza Wordox: Word Snatcher pentru telefoane mobile

Jocurile pentru telefoane mobile sunt tot mai dese si tot mai bune, dar pana la urma cel mai mare succes il inregistreaza puzzle-urile, iar pentru cei care iubesc acest gen de jocuri, iata vestea buna pe ziua de azi.

Vivendi Games Mobile, o divizie a companiei Vivendi Games a anuntat lansarea jocului Wordox: Word Snatcher, joc care se bazeaza pe originalul Wordox pentru PC-uri.

Scabble evoluat

Sa vedem totusi ce stie acest Wordox. Jocul pare sa fie ceva care seamana cu atat de bine cunoscutul Scrabble , iar ceea ce Vivendi lanseaza pentru telefoane mobile, este un joc care are grade de dificultate scazute sau ridicate, asa, pentru fiecare utilizator in parte.

In primul rand jocul are la dispozitie un dictionar vast care contine peste 100.000 de cuvinte . In al doilea rand regulile jocului sunt in asa fel concepute incat jucatorul are tendinta de a fura punctele adversarilor, in speranta de a le aduna si de castiga meciul. Se pare ca putem lasa deopate expresia "fairplay".

Te invata sa furi

"Wordox: Word Snatcher va provoca pana cel mai instuit cunoscator de jocuri de cuvinte, pentru ca Wordox are la dispozitie mult mai multe cuvinte. Competitia se inteteste atunci cand concurentul isi da seama ca poate sa beneficieze din furtul de cuvinte pentru a castiga puncte si bonusuri pentru a castiga jocul", declara Paul Maglione, presedeintele Vivendi Games Mobile.

Jocul a fost lansat in prezent in Franta, dar este disponibil in toata Europa prin Vivendi Games Mobile. Daca te pasioneaza acest gen de provocari , acum stii cam ce ai de facut.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea