Stiinta & Tehnologie

Vivendi lanseaza Prison Break pentru telefoane mobile

Prison Break este una din cele mai cunoscute seriale de televiziune . Pentru ca succesul a fost si inca este rasunator, unii s-au gandit sa- mai lungeasca putin.

Sa realizezi jocuri bazate pe seriale celebre pentru telefoane mobile si nu numai, este ceva foarte normal. Succesul se datoreaza in special faptului ca fiecare fan isi doreste sa "intre in pielea" personajului favorit din film, serial, etc.

Prison Break pe telefon

Fanii serialului se pot bucura din plin pentru ca Vivendi Games Mobile au anuntat curand lansarea jocului Prison Break pentru telefoanele mobile. Daca ne luam dupa spusele companiei, jocul se va lansa in luna iunie a acestui an.

Prison Break pentru telefoanele mobile va fi un joc de actiune imbinat cu elemente de puzzle si se pare ca se bazeaza pe actiunea primului sezon al serialului. Jucatorul va intra in "pielea" personajului principal si anume, Michael Scofield.

Michael va putea sa interactioneze cu alte personaje cunoscute din serial, ca Lincoln , Sucre sau Abruzzi. In timpul jocului acesta va trebuie sa influenteze diferiti oameni, sa gaseasca si sa combine diferite obiecte si sa rezolve puzzle-uri, toate in asa fel ca scopul final sa fie atins, adica sa isi ajute fratele sa evadeze din inchisoare.

Joc destul de complex

Vivendi spune ca jocul va avea 36 de harti si 12 locatii diferite. In joc vei recunoaste anumite scene si intamplari din film, ca "rascoala" din inchisoare, cladirea Taj Mahal si momentul in care prizonierii sapa tunelul de evadare.

Acum ca aceste lucruri au fost clarificate si se cunoaste aproximativ data lansarii, speram ca jocul va fi pus la dispozitie pentru download sau se va lansa si in Europa, pentru ca pana la urma, Prison Break are destui fani si aici.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea