Stiinta & Tehnologie

Vivendi lanseaza continuarea lui Crash Bandicoot

Jocurile pentru telefoane mobile par sa curga pe banda , pentru ca azi inca o companie dezvoltatoare de jocuri isi anunta o noua lansare pentru aceste dispozitive.

De data aceasta avem surpriza sa primit doua jocuri, nu unul asa cum suntem obisnuiti. Pentru gameri, titlul urmator este foarte cunoscut, iar cei mai putini deprinsi cu aceste indeletniciri vor descoperi ca jocurile pe mobile inseamna destula distractie.

Crash Bandicoot Nitro Kart

Crash Bandicoot Nitro Kart si Crash Bandicoot Nitro Kart 3D vor fi acum lansate si pe piata din Europa, cel putin asa a anuntat Vivendi Games Mobile, o subdivizie a mai marelui dezvoltator de jocuri, Vivendi Games.

Crash Bandicoot 2D va putea fi jucat pe telefoanele care suporta Java, iar versiunea in 3D pentru orice dispozitiv care ruleaza sistemul de operare Symbian. Utilizatorii se vor intrece pe 16 piste in 8 versiuni diferite de ambiante, printre care si o cursa sub apa. Totodata, gamer-ul are la dispozitie oricare din personajele din Bandicoot, iar jocul dispune de arme, power-ups-uri sau bonusuri de genul Kart Jacking sau Turbo Plane.

Grafica si tehnica

"Atunci cand ne-am decis sa facem o continuare a jocului de succes din 2004 cu acelasi nume si tot pentru telefoane mobile, stiam ca va trebuie sa inventam ceva super bun si acest joc sa fie cea mai tare cursa de karturi pentru telefoane mobile. Asa am ajuns sa realizam o gafica de mare exceptie, sa avem o tehnologie de neegalat, atat in jocul 2D cat si in cel 3D, ca apoi sa adaugam atitudinea nebuna care defineste orice joc Crash Bandicoot. Rezultatul? Un joc cu arme, trasee, spatii si chiar senzatii de condus diferite", declara Paul Maglione, presedintele Vivendi Games Mobile.

In Europa jocul s-a lansat cu mare tam-tam, la noi speram doar sa apara cat mai repede.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea