Stiinta & Tehnologie

#alfa romeo #giulia #giulietta

Viitorul Giulia este esential pentru viitorul marcii Alfa Romeo

Desi este la aproape 17 luni distanta de lansarea pe piata, Alfa Romeo Giulia este un model esential pentru viitorul marcii din Milano. Acesta va fi rivalul direct al lui BMW Seria 3, cu performante comparabile si spiritul latin caracteristic modelelor Alfa .

Inlocuitorul lui 159, intitulat sugestiv Giulia, va fi varful de lance al vanzarilor Alfa Romeo pe viitor. Modelul va trebui sa se lupte cot la cot cu BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes-Benz C-Klasse si ar trebui sa atraga un numar important de clienti.

Odata cu lansarea lui MiTo si debutul iminent al lui Giulietta , cei de la Alfa Romeo se pot concentra din plin pe dezvoltarea noului Giulia, care trebuie sa fie mai competitiv si mai bun ca niciodata. Totodata, calitatea acestui model trebuie sa se ridice la un nivel cel putin la fel de ridicat precum cel oferit de 159, a carei crestere in materie de fiabilitate a fost recunosuta la nivel international, totul avand loc dupa schimbarea conducerii Alfa Romeo in 2005.

Viitorul Alfa Romeo Giulia este dezvoltat pe o versiune cu ampatament marit a platformei lui Giulietta. La randul sau, Giulietta este bazata pe noua arhitectura Compact Global Modular Arhitecture a celor de la Alfa Romeo si poate folosi fara problem noile tehnologii ale Fiat Powertrain Technologies, cum ar fi motoarele Multiair si transmisiile cu dublu-ambreiaj.

Aceste noutati tehnologice ar trebui sa ii aduca pe cei de la Alfa Romeo la un nivel extrem de apropiat de concurenta si sa provoace o furtuna impresionanta in segmentul premium al clasei in care lupta acest model.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea