Stiinta & Tehnologie

Viitoarea Seria 5 de la Bmw

Imagini spion de la testele cu viitoarea serie 5 de la BMW au intrat in posesia Worldcarfans.com, care le-a facut publice miercuri. Fotogafiile surprinse langa circuitul de la Nurburgring prezinta masina fara camuflaj la grila frontala, probabil pentru o mai buna circulatie a aerului, si pentru testarea sistemului de racire.

Galerie foto cu viitorul Bmw Seria 5 surprins la teste

BMW Seria 5 va beneficia de camere video in oglinzile laterale, pentru o mai buna vizibilitate si o versiune imbunatatita a sistemului iDrive . Cutia de viteze pentru Seria 5 va fi una automata electronica, cu 8 trepte.

De asemenea, se va putea opta pentru o transmisie integrala si o gama larga de motoare pe benzina, pornind de la cel de 2,5 litri, 218 cai putere si terminand cu cel twin-turbo V8 de 4,4 litri, care furnizeaza 400 de cai putere.

Vor exista si patru propulsoare diesel, incepand de la cel d 2,0 litri si 175 de cai, cel mai performant fiind un V6 twin turbo de 3,0 litri si 286 de cai putere. Debutul noii Serii 5 de la BMW este asteptat a avea loc in primavara lui 2010, iar M5-ul i-ar putea urma dupa inca un an.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea