Stiinta & Tehnologie

Video cu interfata touch screen a telefonului LG Prada

Probabil ati auzit de LG Prada Phone, fructul colaborarii companiei producatoare de terminale mobile cu celebra casa de moda italiana. Iata ca va oferim detalii minutioase in legatura cu experienta mobila numita LG Prada.

Filmuletul de fata ne arata cum sa folosim interfata cu care vine acest terminal, bazata pe trendy-ul touch screen . Am fost placut surprinsi deoarece suprafata neteda si sticloasa a raspuns perfect la comenzile date prin atingere.



Daca astfel va arata si experienta iPhone am putea spune "la revedere" cu usurinta tastaturii QWERTY fara prea multe pareri de rau. Daca v-ati intrebat vreodata cum se foloseste interfata telefonului Prada, iata ca aveti sansa sa priviti acest ghid video, care va arata terminalul in actiune. (cu multumiri pentru creatorii clipului, Engadgetmobile.com).

Vazand ce poate sa faca acest terminal ne intrebam cand va aparea si in Romania, deoarece cu siguranta am dori sa testam rivalul lui iPhone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea