Stiinta & Tehnologie

#samsung #mobile #iphone 5 #reclama samsung #reclama iphone

Vezi reclamele Samsung anti-iPhone 5

Samsung a lansat doua noi reclame video, prin care incearca sa convinga publicul ca Samsung Galaxy S3 este mai bun din toate punctele de vedere decat noul iPhone 5.

Atacurile Samsung la adresa Apple au fost mai subtile in ultimii ani, dar dupa ce Apple a castigat procesul patentelor tehnologice, Samsung a initiat o campanie media mai agresiva.

Samsung va plati Apple 1 miliard dolari pentru incalcarea patentelor, dar spera sa castige inapoi banii prin marirea cotei sale de piata. Prima reclama anti-iPhone 5 a fost creata pentru Facebook, cu deviza "Nu este nevoie sa fii un geniu... (n.r. ca sa alegi telefonul mai bun", cu o comparatie a specificatiilor iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3.

Noile reclame Samsung ridiculizeaza fanii Apple care au stat la coada pentru noul iPhone 5 si sunt orientate catre cumparatorii care sunt interesati de alternative la telefonul Apple, scrie PhoneArena.com.



In cele doua reclame video, Samsung pune accent pe tehnologia NFC din Samsung Galaxy S3, dar si pe faptul ca tinerii aleg telefoane Android, in timp ce iPhone este preferat mai mult de parinti.



Foto: Popherald.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea