Stiinta & Tehnologie

# nokia windows phone #Windows Phone 8 #prototip nokia windows

Vezi primul prototip Nokia Windows Phone 8

Zvonurile despre intentia Nokia de a prezenta noile telefoane Windows Phone 8 la inceputul lui septembrie par sa fie confirmate de aparitia online a doua poze cu un prototip ce pastreaza liniile seriei Nokia Lumia.

Speculatiile despre dezvaluirea noilor telefoane Nokia Windows Phone 8 in cadrul Nokia World la inceputul lunii septembrie sunt tot mai aproape de realitate.

Pe ecranul prototipului Nokia din poze, elementele grafice Live Tiles sunt mai mici decat cele ale generatiilor precedente de Windows Phone, lucru ce indica faptul ca telefonul ruleaza Windows Phone 8 sau cel putin Windows Phone 7.8, potrivit PhoneArena.com.

Chiar daca Nokia prezinta noile telefoane la inceputul lui septembrie, lansarea lor va fi programata cel mai devreme pentru luna octombrie. Samsung a anuntat deja ca lucreaza la doua telefoane Windows Phone 8, iar o alta lansare importanta in luna septembrie vizeaza noul iPhone produs de Apple.

[[//cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/imagecache/large/postimages/4213/Nokia%20WP8%20-2.png]]

Autor: Gabriel Branea

Sursa foto: WPCentral.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea