Stiinta & Tehnologie

#compatibilitate #iphone 4 #sistem operare #vesti proaste #iOS 8

Vesti proaste pentru posesorii de iPhone 4

Noul sistem de operare mobil al Apple, iOS 8, dezvaluit ieri de reprezentantii companiei americane, nu este compatibil cu smartphone-ul iPhone 4. Anuntul a fost facut in cadrul WWDC 2014, conferinta mondiala a programatorilor Apple.

Apple pare decis sa ingroape produsul lansat in 2010, iOS 8 dovedindu-se compatibil numai cu versiunile ulterioare acestui smartphone, incepand cu iPhone 4s. Decizia a fost luata dupa ce iPhone 4 s-a dovedit a avea probleme inclusiv cu rularea aplicatiilor introduse de iOS 7.

iPhone 4 a fost, in ultimii ani, cel mai reprezentativ dispozitiv lansat de Apple, ajutand compania sa cucereasca piata telefoanelor mobile din Statele Unite si din Europa, cu vanzari de 1,5 milioane unitati in prima saptamana de la aparitie.

Cu toate acestea, Apple a decis sa il transforme in pagina de istorie din momentul in care nu a putut face fata aplicatiilor AirDrop si Siri. iOS 8 va opera pe telefoanele Apple incepand cu toamna acestui an.

Sursa foto: 2tmobile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea