Stiinta & Tehnologie

#aplicatie calculator #WhatsApp pe calculator #aplicatie smartphone #aplicatie #WhatsApp

Vesti excelente! WhatsApp poate fi folosit si pe calculator

Dupa ani intregi de asteptare, fanii WhatsApp au ocazia sa foloseasca celebra aplicatie si de pe computer, scrie independent.co.uk. Anuntul a fost facut chiar de fondatorul WhatsApp, Jan Koum, pe pagina sa de Facebook.

"Serviciul este pur si simplu o extensie a telefonului tau: browserul web iti arata conversatiile si mesajele de pe telefon", a scris Koum. Practic, utilizatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti sa se conecteze pe computer, prin Google Chrome, pe site-ul whatsapp, unde vor primi un cod QR. Cu ajutorul smartphone-ului trebuie sa il scaneze pentru a activa serviciul.

Din pacate, functia WhatsApp pe computer poate fi folosita doar cata vreme smartphone-ul este conectat la internet. Spre disperarea utilizatorilor iOS, serviciul este deocamdata disponibil doar pentru dispozitivele cu Android.

WhatsApp are in prezent 700 de milioane de utilizatori, care trimit zilnic 30 de miliarde de mesaje, aplicatia fiind mai intens folosita decat competitoarele sale, Facebook Messenger sau WeChat.

Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea