Stiinta & Tehnologie

#vertu #signature #japonia

Vertu lanseaza patru noi telefoane in Japonia

Finlandezii de la Vertu , divizia Nokia care produce telefoane mobile de lux, au lansat recent in Tara Soarelui Rasare, patru noi terminale .

Modelele fac parte din colectia Signature si desi nu s-ar parea, acestea nu se adreseaza segmentului feminin de utilizatori.

Toate anotimpurile

Cele pentru noi telefoane mobile poarta nume specifice japoneze, Vertu Kinko, Vertu Kikusui, Vertu Nanten si Vertu Daigo si fiecare model corespunde unui anotimp. Mai mult, telefoanele s-au lansat pentru a sarbatori aniversarea de un an a magazinului Vertu in Ginza, Tokyo. Ca si in cazul altor telefoane mobile Vertu, si aceste modele sunt placate cu aur. Desi nu a fost confirmat oficial, materialele folosite pentru noile modele ar mai putea fi otel si ceramica. Tastatura terminalelor cat si partea de difuzorului sunt din ceramica si otel. Mai mult ca sigur, toate terminalele vor dispune de ecran rezistent la zgarieturi din cristale de safir , un element care defineste majoritatea dispozitivelor mobile de lux.

Specificatii tehnice

Prea multe specificatii tehnice despre noile terminale nu au fost date publicitatii. S-ar putea ca Vertu Kinko, Vertu Kikusui, Vertu Nanten si Vertu Daigo sa fie quad-band, compatibile cu retelele GSM si vor suporta conectivitate Bluetooth.

Asemenea altor modele Vertu si acestea vor suporta mesagerie SMS si MMS. Modelele Signature Vertu Kinko, Kikusui, Nanten si Daigo pot fi achizitionate doar de fanii niponi la pretul de 215.000 USD, adica in jur de un milion de yeni japonezi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea