Stiinta & Tehnologie

#vertu #ascent ti #neon #telefon mobil de lux #aur #otel inoxidabil #cauciuc #nokia

Vertu lanseaza colectia Ascent Ti Neon

Vertu, divizia de productie de telefoane mobile de lux a celor de la Nokia, anunta lansarea unei noi colectii de terminale.

Noile modele Ascent Ti Neon sunt destinate segmentului feminin si vor fi disponibil intr-o serie de culori.

Specificatii tehnice

Din pacate producatorul nu a dat publicitatii prea multe detaliile tehnice ale acestui model. Se presupune totusi, ca asemenea altor terminale Vertu aceste telefoane au specificatii tehnice asemanatoare.

Modelele vor masura aproximativ 108 x 44 x 22 mm, cantarest in jur de 200 de grame, au ecran mic cu rezolutie de 240 x 320 px, dar care este confectionat din cristale de safir pentru a nu se zgaria.

Modelele au o camera foto de 3,2 MP cu flash LED si cu autofocus, plus memorie interna de 4 GB. Telefoanele din colectia Vertu Ascent Ti Neon vor avea un maxim de conectivitate 3G.

Materiale folosite

Noile telefoane sunt placate cu metale scumpe ca aur, platina sau otel inoxidabil. Spre deosebire de modelele din colectia Ascent Ti care sunt din metal si piele, versiunile Neon au in constructia lor cauciuc.

Doritoarele vor putea alege dintre patru culori, verde, portocaliu, alb si roz. Meniul telefonului si interfata se asorteaza cu nuanta cauciucului care imbraca telefonul.

Noile modele sunt ceva mai subtiri decat modelele originale Ascent Ti. Modelele vor fi disponibile pe piata din Europa din luna octombrie 2009 si vor costa in jur de 30.000 RON.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea