Stiinta & Tehnologie

#procesor #windows #smartphone #vertu #carcasa #4g # android 4.0 # display

Vertu a lansat primul sau smartphone cu Android

Vertu a lansat oficial primul sau smartphone care utilizeaza sistemul de operare Android. Modelul produs de compania faimoasa pentru telefoanele sale de lux se numeste Vertu Ti si costa 8.000 de euro.

Dispozitivul cantareste 180 de grame, fiind unul dintre cele mai grele smartphone-uri existente in acest moment pe piata.

Vertu Ti este echipat cu un display din safir, are carcasa confectionata din titan si beneficiaza de un puternic procesor de 1,7 Ghz. Noul smartphone produs de Vertu are o memorie interna de 64 GB si 1 GB memorie RAM. Hugh Hutchinson, cel care s-a ocupat cu realizarea designului lui Vertu Ti, a declarat ca, in ciuda aspectului sau sofisticat, dispozitivul nu beneficiaza de tehnologie 4G.

Ca sistem de operare, s-a optat pentru versiunea Android 4.0, desi initial cei de la Vertu au luat in calcul si sistemul Windows.

"Cred ca telefonul Windows va avea succes, dar are o distributie pe piata relativ mica. In acest moment, nu are impactul global pe care il are telefonul Android, care reprezinta aproape 60% din piata", a declarat Perry Oosting, director executiv Vertu, citat de BBC.

Sursa foto: digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea