Stiinta & Tehnologie

#bmw x6 #versiunea m #spionat

Versiunea M pentru BMW X6

Noua versiune sportiva denumita M a proaspat lansatului model X6 a fost zarit si fotografiat in timpul unor teste efectuate de producatorul german.

Cea mai vizibila schimbare prezenta pe acesta versiune este reprezentata de cele 4 guri de evacuare plasate in spatele masinii ce ii confera acestuia un look mult mai agresiv. In partea frontala a masinii observam montarea unor guri de aerisire supradimensionate si este posibil ca noi aerisiri sa fie montate pe caroserie insa pot fi acoperite de camuflajul aplicat de cei de la BMW.

Imagini spion cu versiunea M a lui BMW X6

Din orice unghi privesti aceasta masna poti afirma cu siguranta ca este vorba despre versiunea sportiva M a modelului X6. Conform presupunerilor facute de presa noul M va fi dotat cu o versiune imbunatatita a motorul de 4.4 litri V8 prezent si pe versiunea modificata a lui X5. Exista cateva zvonuri ce afirma prezenta motorizarii V10 de 507 CP de pe modelul M5 pe gama X a celor de la BMW.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea