Stiinta & Tehnologie

#geneva #sedan #kizashi #suzuki

Versiunea europeana a lui Suzuki Kizashi Sedan debuteaza la Geneva

Suzuki va prezenta versiunea europeana a lui Kizashi la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi prezentat alaturi de noile Swift plug-in hybrid si versiunea restilizata a lui Grand Vitara.

Japonezii de la Suzuki vor prezenta versiunea europeana a lui Kizashi la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Modelul este deja disponibil pe pietele din America de Nord si Japonia si va fi rivalul unor competitori consacrati in segmentul D cum ar fi Ford Mondeo, VW Passat , Toyota Avensis , Opel Insignia si Citroen C5 . Potrivit unor voci, modelul va beneficia de tractiune integrala in standard, iar alianta recenta cu Volkswagen le-ar putea aduce celor de la Suzuki un motor diesel pe noul Kizashi.

Americanii pot sa cumpere noul Kizashi Sedan echipat cu un motor otto de 2.4 litri, care ofera 185 CP in versiunea cu transmisie manuala si 178 CP in versiunea CVT. Exista posibilitatea dezvoltarii unei versiuni hibride a lui Kizashi, dar niponii de la Suzuki nu au anuntat nicio informatie in acest sens. Mai mult decat atat, constructorul japonez ar putea sa ofere si un motor V6 pentru Kizashi, dar lansarea acestuia pe piata europeana este si ea incerta.

Alaturi de noul Kizashi Sedan, Suzuki va prezenta noul Swift in versiunea hibrida plug-in, care a debutat anul trecut la Salonul Auto de la Tokyo. Pe langa asta, versiunile cu trei si cinci usi ale lui Grand Vitara cu o usa a hayonului redesenata vor fi si ele prezente la salonul auto de la geneva din luna martie a acestui an.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea