Stiinta & Tehnologie

Versiunea a doua a lui iPhone s-ar lansa pe 9 iunie

Au inceput sa circule zvonuri care anunta ca iPhone versiunea 2.0 ar urma sa fie lansat pe piata pe data de 9 iunie a acestui an, iar surse din interiorul companiei par sa confirme aceste stiri.

Informatia mai castiga un pic de credibilitate si pentru ca la aceasta data este planificat un nou keynote (show de prezentare a noutatilor dinograda Apple), sustinut de Steve Jobs .

Prima versiune iPhone ignorata

Fericire si mai mare, deci, pentru fanii Apple, care au primit recent o alta veste buna legata de subiectul iPhone. Orange Romania a anuntat saptamana trecuta ca va lansa anul acesta telefonul Apple si in Romania. Daca la ora anuntului nu se stia clar care versiune va fi adusa in premiera oficial si in Romania, acum se poate spune cu certitudine ca e imposibil ca iPhone 1.0 sa mai prezinte interes pentru operator si pentru cumparatori.

Se pare ca acest aunt nu se rezuma doar la tara noastra, iar la nivel mondial, foarte multi operatori care pana acum nu "si-au legat deloc destinul" de Apple iPhone au inceput sa anunte "ca la un semn" ca au semnat contracte cu producatorul din Cupertino.

Reguli noi

Din aceleasi susrse citate si de Gizmodo, se pare ca acest iPhone 3G va fi lansat la nivel mondial, iar evenimentul va marca si intreruperea politicii de preturi impuse de parteneriatul dintre Apple si operatorul de telefonie, strategie nu foarte agreata in cazul versiunii anterioare a telefonului.

Dar odata cu posibila schimbare a regulilor jocului si cu presupusa distribuire a telefonului prin intermediul a mai multi operatori intr-o tara, Apple se poate astepta la rezultate excelente pentru acest nou iPhone, si chiar daca isi pastreaza cota actuala de piata de 3 procente, telefonul s-ar putea vinde in 17,2 milioane de unitati la nivel mondial, iar pana la sfarsitul anului viitor, cifra ar ajunge undeva la 45 de milioane de posesori de iPhone 2.0

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea