Stiinta & Tehnologie

Verizon lanseaza Metal Gear Solid pentru telefone mobile

Pentru gameri , jocul Metal Gear Solid Mobil este un nume de referinta. Dar tot pentru acestia, fie ca sunt in tari straine sau sunt de la noi, indiferent cat de puternic ar fi numele jocului, Verizon nu spune prea multe.

De fapt, pentru nici unul dintre noi nu o face, pentru ca Verizon nu acopera tara noastra, acesta fiind unul din cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Statele Unite. Impreuna cu Konami Digital Entertainment, unul din cei mai mari importatori si dezvoltatori de jocuri de la ora actuala, au aunutat ca jocul Metal Gear Solid este disponibil si pentru telefoane mobile.

Americans only

Veste buna, dar numai pentru utilizatorii din Statele Unite, pentru ca doar prin Verizon, un utilizator ajunge sa faca rost de acest joc pentru mobil. Dar disperarea nu trebuie sa fie prea mare, sunt sigura ca in curand jocul va ajunge si prin Europa.

Numit Metal Gear Solid Mobile, jocul a castigat premiul Grand Prix si Operator's Choice la editia de anul acesta a premiilor International Mobile Gaming. Totodata, jocul promite foarte multe la partea de grafica si de efecte, surclasand multe dintre jocurile de ultima ora disponibile pe piata.

Kojima loveste din nou

Jocul a fost dezvoltat de aceeasi echipa care a adus originalul Metal Gear Solid, care inca este disponibil pentru consolele PlayStation si PlayStation2, mai precis cei de la Kojima Productions, dar de data aceasta impreuna cu Ideaworks3D.

Verizon isi va taxa utilizatorii cu 4,99 dolari pe luna pentru descarcarea jocului sau cu 10,99 dolari pentru joc nelimitat. Printre telefoanele care sunt capabile sa ruleze acest joc se afla si LG Voyager si VX8700.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea