Stiinta & Tehnologie

Verizon a lansat telefonul Nokia Batman

Este adevarat ca romanilor Verizon nu le spune mai nimic, acesta fiind unul dintre operatorii principali de telefonie mobila din Statele Unite ale Americii.

Dar Nokia si Batman sunt sigur doua nume care spun mai multe. Puse la un loc, cele doua titluri formeaza un cuplu numit "telefonul mobil Batman".

Nu e "Batphone-ul"

Daca credeai cumva ca acest Nokia este cumva telefonul folosit de Christian Bale in filmul Black Knight te inseli amarnic. Totusi, scopul acestui terminal este acela de promovare.

Asa se face ca Verizon a lansat acest model, pe nume complet Nokia 6205 The Dark Knight, acum doua zile. Filmul care ii are in distributie pe Christian Bale in rolul lui Batman si pe Heath Ledger in rolul lui Joker, este o continuare a peliculei Batman Begins lansata in anul 2005.

Numai cu abonament

Daca totusi iti surade idea acestui telefon, pentru ca esti fan Batman sau Nokia si ti se pare ca e "obiect de colectie", terminalul costa 69,99 dolari, dar poate fi achizitionat doar cu abonament pe doi ani si numai prin reteau Verizon. Din pacate pretul la "liber" nu a fost inca anuntat.

Dar sa vedem cateva detalii despre acest Nokia Batman. Terminalul este un clamshell, cu emblema super-eroului pe carcasa, ecran intern de 2 inch cu 262.000 de colori si rezolutie de 176 x 220 pixeli, VZ Navigator, acces la V CAST Music si V CAST Video (servicii Verzion), Bluetooth, capabilitati web, camera foto de 1,3 megapixel, memorie interna de 58 MB si slot de card microSD. Cam plapand!

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea