Stiinta & Tehnologie

#lg # lg prada # lg prada k2 # display

Urmatorul LG Prada, lansat in 14 decembrie, la Londra

Cea de-a treia generatie de telefoane mobile LG Prada va fi lansata pe piata in 14 decembrie, la Londra. Evenimentul este confirmat oficial, scrie GSMArena. Modele Prada de la LG au fost printre primele smartphone-uri care au utilizat tehnologia capacitiva pentru display -uri, dupa Apple, in 2008.

Urmatorul model rezultat din colaborarea intre Prada si LG va face in salt din punct de vedere estetic. In loc de display-urile de 3,2 inci (relativ mici), noul LG Prada ar trebui sa beneficieze de ecran de 4,3 inci (IPS LCD) capacitiv cu rezolutie de 480x800 pixeli.

Designul telefonului, care va fi concentrat pe liniile sobre impuse de casa de moda , va avea o grosime de 8,8 mm. Terminalul LG Prada K2 ar putea beneficia de o camera foto de 8 MP, spatiu de stocare de 16GB, concetivitate full si va rula Android. Pana la evenimentul din 14 decembrie, insa, nu se pot face decat speculatii pe seama specificatiilor tehnice ale celui mai nou model de LG Prada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea