Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #sony ericsson xperia neo #telefon #smartphone

Urmasul Sony Ericsson Xperia neo V - nume de cod: Pepper

Sony Ericsson va lansa un urmas pentru modelul Xperia neo V. Telefonul va avea un ecran de 3,7 inci, procesor dual-core la 1 GHz si 1GB RAM. Noul terminal de la Sony Ericsson ar putea fi prezentat la Mobile World Congress de la Barcelona, eveniment care are loc luna viitoare, scrie GSMArena.

La foarte putin timp dupa ce Sony Ericsson a "scapat" pe internet detalii despre modelul de smartphone Nozomi, iata ca un alt telefon al companiei ajunge in atentia presei. Este vorba despre urmasul lui Xperia neo V, un smartphone care are nume de cod Pepper si care pare fratele mai mic al smartphone-ului Nozomi.

Cel mai probabil, Pepper va utiliza chipset-ul ST-Ericsson NovaThor U8500 (procesor dual-core la 1 GHz) si procesor grafic Adreno 220 si va avea un ecran de 3,7 inci cu o rezolutie de 480x854 pixeli. Pepper are un spatiu de stocare de 16GB, dar nu ofera si slot de card microSD.

Desi exista unele zvonuri care spun ca Sony Ericsson ar putea prezenta modelul Pepper la CES, in zilele urmatoare, analistii afirma ca lansarea va avea loc, cel mai probabil, luna viitoare, la MWC 2012 (Mobile World Congress de la Barcelona).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea