Stiinta & Tehnologie

#calculator ieftin #laptop

Unde gasesti sistem de rate avantajos pentru laptopuri si calculatoare second hand?

Calculator-Ieftin.ro este un site accesibil celor care doresc sa achizitioneze produse IT second hand de o calitate foarte buna si la preturi avantajoase. In plus, firma pune la dispozitia celor care doresc laptopuri sh si calculatoare second hand un sistem de rate gandit sa materializeze dorintele consumatorilor persoane fizice, dar si al firmelor care doresc sa achizitioneze echipament SH, pentru a utila birouri sau alte spatii de lucru. Sistemul de rate se alatura campaniilor de reduceri pe care firma le deruleaza frecvent, in ideea in care accesibilitatea clientilor la produse IT este prioritara.

La modul concret, pe site-ul Calculator-ieftin.ro li se propun clientilor patru carduri de plata, acceptate de firma IT, cu ajutorul carora pot fi achizitionate produse in rate egale.

Carduri agreate pentru achizitii in rate de laptopuri sh si alte produse IT

Card de credit BT (Programul Star BT) - Cu cardul STAR de la Banca Transilvania pot fi achizitionate in trei rate fara dobanda produse de pe site – poate fi vorba despre calculatoare second hand, monitoare, imprimante sau orice alt produs care i-ar putea fi necesar clientului. Indiferent de tipul cardului STAR pe care il detine clientul, de la STAR Forte si pana la BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue, ratele nu suporta dobanda, comisionul este zero, indiferent de produsul achizitionat, iar perioada de gratie este de pana la 56 de zile.

Card de credit BCR – Cu unul dintre cardurile Bun de Plata de la BCR sau cu MasterCard GOLD EUR, EPB Platinum sau World Signia MasterCard, clientii site-ului Calculator-ieftin pot achizitiona orice produs IT, inclusiv calculatoare si laptopuri sh, platind valoarea acestuia in trei rate egale, fara dobanda. BCR proceseaza platile online prin platforma EuPlatesc, iar sistemul de plata este securizat la standarde inalte, inclusiv 3D Secure.

Card de credit BRD Finance – Utilizarea unui astfel de card online face posibila achizitionarea a diferite produse IT, inclusiv imprimante, copiatoare si echipament POS, in rate fara dobanda pe parcursul unei perioade de gratie de pana la 47 de zile. Pentru derularea tranzactiilor nu se percepe comision.

Card de credit Alpha Bank – Un card de cumparaturi de la Alpha Bank (Visa Credit, Visa Gold, Cosmote MasterCard sau MasterCard Credit) cu ajutorul caruia pot fi achizitionate, de asemenea, intre cele mai diverse produse IT, in rate, din confortul propriului camin. Avantajele unui astfel de card constau, pe langa confort, in posibilitatea clientul de a plati rate egale in functie de numarul de luni ales pentru plata, dar si flexibilitate, in ideea in care cardul poate fi utilizat ori de cate ori clientul isi doreste, in limita liniei de credit aferenta cardului.

Cum poti sa platesti online in rate

Pasii pe care un client trebuie sa ii urmeze pentru a face achizitii in rate sunt simpli si constau in urmatoarele actiuni:

  1. Alegerea produselor IT dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi;
  2. Finalizarea comenzii cu atentie la „Informatii de plata”, pentru a alege optiunea „online cu card bancar prin EuPlatesc.ro”;
  3. In pagina securizata se va completa un formular cu informatiile despre cardul de credit.
  4. Tot pe pagina securizata a procesatorului de plati se va introduce numarul de card, urmand ca sistemul sa detecteze automat eligibilitatea cardului pentru plata in rate la una din bancile agreate de catre magazin.

Dupa ce comanda este finalizata , ramane doar sa asteptati noile produse comandate si sa va bucurati de ele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea