Stiinta & Tehnologie

#smartphone # smartphone allview #concurent iphone

Un smartphone romanesc se bate de la egal la egal cu iPhone si Samsung Galaxy S!

Un smartphone produs de brandul romanesc Allview poate concura cu mult mai titratele telefoane inteligente ale gigantilor Apple si Samsung, iPhone si Galaxy S. Este vorba despre Allview Xtreme X1, cel mai scump si mai puternic telefon romanesc al momentului.

Allview Xtreme X1, care a fost lansat recent in cadrul Congresului Mondial de Telefonie Mobila de la Barcelona, are ecran edge to edge cu diagonala de 5,5 inchi, procesor Qualcomm Snapdragon de 2,1 GHz, memorie RAM de 3 GB si memorie flash de 32 GB, doua camere foto, ambele performante (una de 16 MP, iar cea de-a doua, de 8 MP), sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, amplificator audio Yamaha si sunet DTS prin casti, noteaza Capital.ro.

In prezent, smartphone-ul Allview ocupa prima pozitie in AnTuTu Benchmark, cu un scor ce depaseste 34.700 puncte (punctajul este superior, de pilda, celui obtinut de popularul Samsung Galaxy Note 3 - 26.826 puncte).

Allview Xtreme X1 este comercializat la pretul de 1.999 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea