Stiinta & Tehnologie

#rusia #politie #prototip #nokia n8

Un prototip Nokia N8 a fost recuperat cu ajutorul politiei

Redactorul sef al unui site rusesc a avut o surpriza de proportii atunci cand finlandezii de la Nokia au cerut politiei ruse sa recupereze un prototip Nokia N8 care se afla in posesia acestuia.

Pagina online pentru care lucreaza jurnalistul in cauza, pe nume Eldar Murtazin, este mobilereview.com. Acesta a declarat ca cei de la Nokia nu au procedat corect si ca oricand puteau cere terminalul in cauza inapoi in conditiile in care el contactase deja reprezentantii companiei pentru acest lucru.

Desi nu ar parea sa fie un motiv, se poate ca incidentul Nokia a inceput din cauza unui review negativ facut de redactorii site-ului la adresa celui mai nou telefon mobil al companiei finlandeze, Nokia N8. Daca cu ceva vreme in urma site-ul prezenta modelele companiei intr-o lumina mai mult decat favorabila, noul N8 a fost supus "testului de adevar" si aratat atat cu punctele tari, cat si cu cele slabe.

Prin urmare, informatiile prezentate de rusi nu au fost pe placul reprezentantiilor companiei, iar de aici a inceput scandalul cu politia. Cei de la Nokia astepata acum o actiune a fortelor de ordine ruse, dar presa de specialitate speculeaza ca Nokia nu va obtine prototipul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea