Stiinta & Tehnologie

#vanzari.romania #record #mazda

Un nou record de vanzari pentru Mazda

In ultimele 18 luni Mazda a inregistrat in Romania cresteri constante, mai mari de 100%, iar in luna septembrie continua aceasta tendinta. Cele 331 de unitati vandute in septembrie reprezinta cel mai bun rezultat lunar din istorie, precum si o crestere cu 147% fata de aceeasi luna a anului 2007. Cumulat, in perioada ianuarie-septembrie, cresterea vanzarilor este si mai mare, cele 2.073 de vehicule comercializate reprezentand cu 250% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut si depasind volumul total de vanzari inregistrat in perioada 2005-2007.

Datorita acestor rezultate, obiectivul de vanzari stabilit pentru acest an a fost revizuit in crestere, tinta curenta fiind mai mare de 2.500 de unitati. Modelul care a contribuit in cea mai mare masura la aceste performante a fost Mazda2 , care a inregistrat cel mai bun rezultat lunar, cu 157 de unitati comercializate in septembrie. In viitorul apropiat, noi modele vor creste potentialul brand-ului. Mazda6 va fi echipata cu o noua motorizare diesel, programata pentru lansare la finele acestui an. Aceasta va fi disponibila cu diferite nivele de putere, precum 163 si 185 CP, variante care vor atrage noi clienti orientati de obicei spre optiuni premium.

“Succesul Mazda este in principal datorat atractivitatii modelelor”, explica Cristian Rigu, Country Manager Mazda in Romania. “Totodata, o pondere la fel de importanta o au masurile luate de companie in vederea optimizarii serviciilor destinate cumparatorilor. Cresterea retelei de dealeri la 15 puncte de vanzare in prezent, lansarea serviciului de asistenta tehnica gratuita sau adoptarea de noi servicii logistice pentru a scurta timpii de livrare au transformat Mazda in Romania intr-un etalon in ceea ce priveste managementul unui importator auto in Europa Centrala si de Sud-Est.”

 


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea