Stiinta & Tehnologie

#Logan Dacia Prestige #Dacia Prestige #dacia

Un nou model de Logan. Cum arata si costa Dacia Prestige

Dacia a lansat o noua versiune de top a modelului Logan, Prestige, la preturi de 9.600 euro pentru varianta cu motorizare pe benzina, respectiv 11.700 euro pentru cea pe motorina. Versiunea de top Logan Prestige poate fi deja comandata in reteaua de comercializare din intreaga tara, au anuntat, joi, reprezentantii producatorului auto.

Pe lista echipamentelor de care dispune Prestige se regasesc sistemul de climatizare cu reglare automata, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere, un nou design interior, cu o plansa de bord echipata cu aeratoare centrale dreptunghiulare, o tapiterie cu design nou, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare, sistem multimedia si de navigatie MediaNav si proiectoare dublu optice.

Noua versiune Logan Prestige va fi disponibila in doua versiuni de motorizare, ambele raspunzand normei Euro 6 si care constituie in acelasi timp cele mai solicitate propulsoare de catre clientii gamei Logan.

Cele doua versiuni sunt motorul pe benzina de 1.2 litri si 16 supape, de 73 CP, precum si propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP. Preturile de achizitie al noii versiuni de echipare de top sunt de 9.600 de euro cu TVA in cazul motorizarii pe benzina si de 11.700 de euro cu TVA in versiunea diesel.

Dacia Logan este cel mai bine vandut model de autoturism in Romania in primele noua luni ale anului, cu 11.532 unitati, urmat de Dacia Duster, cu 4.715 unitati, si Dacia Sandero, cu 4.473 unitati, potrivit datelor APIA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea