Stiinta & Tehnologie

#camera foto #Samsung Galaxy S4 Zoom #pret smartphone

Uite cat va costa Samsung Galaxy S4 Zoom

Proaspatul lansat Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai puternic smartphone hibrid de pe piata, are un pret de pornire in Europa de 499 de euro, TVA inclus. Noutatea vine de la gforgames.com. Potrivit acestora, precomenzile pentru telefonul mobil au fost lansate de un retailer german. In SUA, S4 Zoom este asteptat sa coste in jur de 500 de dolari.

Samsung a facut publice recent specificatiile noului Galaxy S4 Zoom, insa nu a precizat cel mai important aspect al noului gadget: costul sau. Astazi, multumita retailerului german Cyberport, care accepta precomenzi, aflam ca cel mai puternic smartphone hibrid (camera si telefon mobil) va costa 499 de euro, cu toate taxele incluse. Peste Ocean se asteapta ca pretul sa fie usor mai scazut, in jur de 500 de dolari.


Samsung Galaxy S4 Zoom are o camera foto de 16 megapixeli si zoom optic de 10X. Foloseste un procesor 1.5 GHz dual-core cu 1.5 GB memorie RAM, 8GB memorie de stocare si are un ecran de 4.3 inchi SuperAMOLED, iar sistemul de operare este Android 4.2- Jelly Bean.

Sursa foto: geeky-gadgets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea