Stiinta & Tehnologie

UFC 2009 Undisputed, se lanseaza pe mobile

Pana acum jocurile dezvoltate de catre THQ nu s-au prea perindat in stirile noastre, dar iata ca situatia se schimba. Noua aparitie a companiei este deja anuntata.

Dar sa spun cateva cuvinte despre THQ, care este o companie americana dezvoltatoare de jocuri de renume pe acele meleaguri si nu numai, mai ales ca ea este cea care a lansat cea mai recenta versiunea a binecunoscutului Worms pentru dispozitive mobile.

Ultimate Fighting Championship

UFC sau Ultimate Fighting Championship, este noul titlu al celor de la THQ. UFC este un joc de lupta, in care utilizatorul va trebuie sa foloseasca artele martiale ca arma impotriva adversarilor lui.

Evenimentele UFC se intampla si in realitate, iar jocul isi propune sa redea o experienta cat mai adevarata. In primul rand vei avea la dispozitie 80 de luptatori, printre care nume foarte cunoscute din aceasta "industrie". Daca nu iti plac personajele prestabilite, ai posibilitatea sa iti personalizeze luptatorii proprii.

Ju- Jitsu , I know Ju-Jitsu...

Cand vine vorba de stilurile de lupta pe care le vei folosi, trebuie sa stii sa "manuiesti" Kickbox , Muay Thai , Jiu-Jitsu brazilian si multe alte mixuri de stiluri de lupta care trebuie folosite pentru a castiga marele trofeu.

Dana White, presedintele ligii UFC declara: "Jocul UFC va dezvalui o viziune proaspata a unuia dintre cele mai mari turnee sportive organizate. UFC 2009 Undisputed reprezinta o ocazie pentru noi sa ne extindem pe tot mapamondul."

Asa cum o spune si numele, jocul nu va fi lansat decat in primavara anului 2009. Odata cu lansarea pe dispozitivele mobile, titlul va fi distribuit si pentru consolele de joc Xbox 360 si PlayStation.

Autor : Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea