Stiinta & Tehnologie

Trei telefoane noi Samsung la show-ul Televisie 2008

Se pare ca show-urile de telefoane mobile se tin in lant. Anul a inceput in Mobile World Congress de la Barcelona in februarie, a continuat cu CTIA -ul din martie, iar acum stam la coada la stirile din Televisie 2008.

Si uite asa se face ca unii au lasat deoparte CTIA-ul si au ales sa isi prezinte noile telefoane in cadrul lui Televisie. Una dintre aceste companii este Samsung care a pregatit pentru public trei telefoane noi.

Samsung U800 din familia Soul

Cele trei se numesc Samsung U800, Samsung i900 si Samsung L870 si asa a venit momentul in care acestea trebuie luate putin la puricat.

Samsung U800 aduce usor aminte de modelul Samsung Soul U900, totodata unii spun ca acest telefon ar fi un nou membru al familiei "Soul". Terminalul masoara 11 x 46 x 9,8 mm, constuit in stil "candybar" si are corp metalic.

Are ecran TFT LCD, functioneaza pe retea quad-band GSM, are conectivitate GPRS /UMTS, camera incorporata de 3,2 megapixeli, radio FM si va suporta transfer de date prin USB si Bluetooth 2.0. Alte detalii despre acest telefon nu sunt cunoscute.

Samsung i900, un telefon asteptat

Al doilea model Samsung pe care presa la reperat a fost un smartphone numit Samsung SGH i900. Acest telefon a mai fost discutat in urma cu ceva luni, dar nu se stia nimic sigur de el. Acum aflam ca ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1, are ecran sensibil la atingere, camera foto de 5 megapixeli, dar nu se stie daca are flash si autofocus.

Este un telefon tri-band GSM, GPRS, UMTS si are incorporat Wi-Fi-ul, va supota transferul de date prin Bluetooth 2.0 si USB 2.0 si masoara 112 x 56 x 13 mm. Unii mai spus ca acest telefon are sigur receptor GPS si memorie "extensibila" de 8 GB.

Nu este clar daca vine cu o memorie de 8GB care poate fi suplimentata sau utilizatorul va putea sa extinda spatiul de stocare pana la 8 GB, cert este ca telefonul are slot de card microSD.

Samsung L870 cere HSDPA

Samsung L870 este tot un smartphone, dar care va rula ca sistem de operare Symbian S60 . Telefonul are corp metalizat, functioneaza pe retea quad-band GSM, GPRS, UMTS si este constuit in sistem slider. Zvonurile spun ca ar putea avea conectivitate HSDPA, dar momentan nimic nu e sigur.


Are ecran TFT LCD, dar nu se cunoaste de cati inchi sau de ce rezolutie, camera foto incorporata de 3 megapixeli, radio FM, suporta transfer de date prin Bluetooth 2.0 si USB 2.0 si masoara 102 x 50 x 13,5 mm.

Nici unul din telefoanele de mai sus nu a fost anuntat oficial, ci doar prezentate la acest show. Acum stim clar ca exista si tot ce ne ramane de facut este sa asteptam lansarea oficiala.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea